Cookieinfo

Er et job som sagsbehandler i Esbjerg noget for dig?

Vil du oplæres til et spændende job som sagsbehandler i a-kassen?


Om trainee-forløbet

Vi tilbyder dig et spændende oplæringsforløb, som består af både teori og praktisk oplæring. Det bliver planlagt på en sådan måde, at du efterfølgende vil kunne varetage et job som sagsbehandler i vores a-kasse.

En sagsbehandlers arbejde i a-kassen

En sagsbehandlers arbejde består i at varetage sagsbehandlingen af medlemmernes ret til dagpenge. Vi lægger vægt på at yde en god service og vejledning i overensstemmelse med lovgivningen.

Din bagage

Du skal have en kort videregående uddannelse fra er-hvervsakademiet som fx administrationsøkonom, finans-økonom eller handelsøkonom. Eller du skal på anden vis have særlige forudsætninger og interesse for arbejdet i en a-kasse. Du skal også kunne fremvise et pænt eksamensresultat.

Andre vigtige forudsætninger

Du skal kunne lide at arbejde med både paragraffer og tal, samt møde vores medlemmer i øjenhøjde og yde dem en god service. Herudover skal du skal have gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt.

Karrieremuligheder

Oplæringsforløbet varer maks et år. Du vil hurtigt få et selvstændigt job og ansvar for dine opgaver. Hensigten er, at du efter oplæringsforløbet bliver tilbudt et job som sagsbehandler i a-kassen.

Sådan honorerer vi

I oplæringsforløbet er lønnen 18.000 kr. pr. md. Du får 8 ugers ferie/frihed, sund og billig kantine, arbejdsgiverbetalt pension på 16,3 %, sundhedsforsikring og andre goder. Efter oplæringsforløbet tilbyder vi god løn efter kvalifikationer, der forhandles individuelt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning til: job@detfagligehus.dk senest den 25. september 2012. Mærk ansøgningen "Trainee" i emnelinjen. Jobbet besættes efter aftale.

Mere info

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte driftansvarlig Hanne Nikolajsen på tlf. 7912 8179.

En virksomhed i vækst

Hemmeligheden bag vores vækst i Det Faglige Hus er 280 kolleger, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer. Faktisk så meget, at medlemmerne anbefaler medlemmer, der anbefaler medlemmer, som så anbefaler medlemmer o.s.v. Indtil videre har det resulteret i mere end 91.000 medlemmer. Det er nok heller ikke uvæsentligt, at Det Faglige Hus tilbyder medlemskab af Danmarks billigste fagforening og a-kasse for alle. Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og København. Læs mere om os på www.detfagligehus.dk.

En god arbejdsplads

Arbejdsmiljøet er trygt og uhøjtideligt i Det Faglige Hus. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen.

Nyt hovedkontor

Vi er i øjeblikket ved at bygge et nyt stort hovedkontor ved Esbjerg Lufthavn. Her samler vi til næste sommer alle medarbejdere fra Esbjerg.

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot