Cookieinfo

Betaler du for meget?

Skift fra 3F (Hotel og Restauration) og spar 5.100 kr.

Priser pr. måned

Som medlem i Det Faglige Hus er du sikker på at få en meget konkurrencedygtig pris. Faktisk tilbyder vi den billigste pris i landet på medlemskab i fagforening inkl. a-kasse for alle.


Fuldtidsmedlemskab uden heltidsulykkesforsikring

Kvartalsvis opkrævning uden gebyr eller månedsvis opkrævning mod gebyr på 10 kr. Betalingsservice påkrævet. Elektronisk nyhedsopdatering.

Fagforening: 69 kr.
A-kasse: 458 kr.

Fuldtidsmedlemskab med heltidsulykkesforsikring

Månedsvis betaling. Vælg selv om betaling skal ske via Betalingsservice eller med indbetalingskort mod et gebyr på 20 kr. Frit valg mellem nyheder pr. post og elektronisk nyhedsopdatering.

Fagforening: 99 kr.
A-kasse: 458 kr.

Under uddannelse

Fagforening uden heltidsulykkesforsikring. Mulighed for gratis a-kasse hvis betingelserne er opfyldt.

Fagforening: 0 kr.
A-kasse: 0 kr.

Fuldtidsmedlemskab med heltidsulykkesforsikring for selvstændige

Medlemskab af a-kassen krævet. Månedsvis betaling. Vælg selv om betaling skal ske uden gebyr via Betalingsservice eller med indbetalingskort mod et gebyr på 20 kr. Frit valg mellem nyheder pr. post eller elektronisk nyhedsopdatering.

Fagforening: 45 kr.
A-kasse: 458 kr.

A-kasse

Månedsvis betaling. Vælg selv om betaling skal ske uden gebyr via Betalingsservice eller med indbetalingskort mod et gebyr på 20 kr. Frit valg mellem nyheder pr. post eller elektronisk nyhedsopdatering.

Fuldtid: 458 kr.
Deltid: 347 kr.

Efterløn

Som medlem af a-kassen har du mulighed for at blive omfattet af efterlønsordning, hvis du opfylder reglerne. Efterlønsbidraget er fastsat af staten og koster det samme i alle a-kasser. Er du allerede omfattet af efterlønsordningen i din nuværende a-kasse, vil du fortsat være det, når du overflytter dit medlemskab.

Fuldtid: 475 kr.
Deltid: 317 kr.

Meld dig ind og vind den nye iPad Air

Få GRATIS fagforening i 3 måneder

Når du melder dig ind i både fagforening og a-kasse, får du gratis medlemskab i fagforeningen i 3 måneder. Tilbuddet gælder kun for personer, der ikke har været medlem de seneste 6 måneder.

Bliv medlem nuVind den nye iPad Air

Bliv medlem og deltag automatisk i konkurrencen om at vinde en iPad Air.

Hver måned trækker vi lod om en iPad Air blandt alle vores medlemmer. Præmien har en værdi af 3.699 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

Ændring i kontingent til a-kassen

Kontingentet til a-kassen stiger pr. 1. april 2014. Prisen vil herefter være 458 kr. for fuldtidsforsikrede og 347 kr. for deltidsforsikrede. Der er tale om en mindre stigning i statsbidraget, som er den del af kontingentet, a-kasserne sender videre til staten. Der sker ingen stigninger i den del af kontingentet, som Det Faglige Hus administrerer.

Statsbidraget steg med 7 kr. pr. 1. januar 2014, men vi har besluttet først at lade kontingentet stige den 1. april 2014. Kontingentet til fagforeningerne fortsætter også uændret med 69 kr. om måneden og 99 kr. om måneden inkl. heltidsulykkesforsikring. Det Faglige Hus er fortsat Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Regler for kontingentfritagelse

Du har mulighed for at søge kontingentfritagelse hvis:

  • Du er under uddannelse
  • Din ret til dagpenge er udløbet

Læs mere om kontingentfritagelse

Du kan fradrage det hele hos os

Med de nye skatteregler kan du kun fradrage kontingent til fagforeningen med 3.000 kr. Det betyder ikke noget for vores medlemmer, for hos os betaler man kun 828 kr. om året. I nogle forbund betaler du over 8.000 kr. Her betyder det, at du kan komme til at betale helt op til ca. 1.800 kr. mere i kontingent efter skat.

Tilmeld dig Betalingsservice

Du kan nemt tilmelde dig Betalingsservice ved at ringe til Det Faglige Hus, du skal blot kontakte os på tlf. 7545 3577, hverdage ml. kl. 8-18, fredag til kl. 16. Husk at have dine kontooplysninger klar, så sørger vi for, at du bliver tilmeldt.

Gode grunde til at vælge Betalingsservice

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot