Cookieinfo

Skønne danske skønhedsprodukter til lave priser

BODYNORDIC er en nylanceret webshop med masser af lækre skønhedsprodukter i høj kvalitet og til bemærkelsesværdigt lave priser.

Produktserierne dækker dit behov for skønhedspleje fra top til tå året rundt og er så hudvenlige, at de passer til de fleste hudtyper.

BODYNORDIC er dansk udviklet skønhed direkte fra dansk producent til den kvalitets- og prisbevidste forbruger uden fordyrende mellemled, derfor finder du i vores webshop lækre produkter til priser fra kun kr. 19,-.

Få et lækkert magasin

Det store sortiment præsenteres i et lækkert magasin med både tips og ideer og ikke mindst et godt overblik over det store udvalg.

Læs det seneste magasin her

Vi sender også gerne magasinerne direkte til dig og dine kollegaer. Send os en mail på info@bodynordic.dk med firmanavn og adresse, samt det ønskede antal magasiner.

FÅ 10% på BODYNORDIC's produkter

Som medlem af Det Faglige Hus får du 10% rabat på de i forvejen lave priser hos BODYNORDIC. Anvend rabatkoden DFH2014 når du bestiller.

Obs! Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller fragt.

FAKTA om BODYNORDIC

Produkterne kan udelukkende købes via magasin og e-mærket webshop. Vi producerer de fleste af produkterne på egen fabrik i Esbjerg og leverer mange forskellige kategorier af produkter indenfor personlig pleje. Vi tager stort hensyn til brug af kritiske varer, men sikrer os dog, at du altid som kunde vil kunne finde nogle effektive produkter, der dækker de flestes behov og krav.

Produktsortimentet indeholder i alt 15 serier med pleje til ansigt, krop og hår samt accessories. Langt de fleste produkter er uden parabener. Alle ingredienslister kan findes på hjemmesiden.

www.bodynordic.dk er godkendt af E-handelsfonden, som sikrer dig som forbruger ved webhandel.

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot