Cookieinfo

Heltidsulykkesforsikring - Gældende til 31/12-2011

Heltidsulykkesforsikringen er inkluderet i dit faglige medlemskab, når du er medlem af FK/TS eller Fagforeningen Danmark. Studerende kan for 20 kr. pr. måned blive dækket af forsikringen. Ønsker du at blive tilmeldt forsikringen, så send en mail til Det Faglige Hus. Forsikringen er indgået i samarbejde med Chartis Europe S.A. og dækker medlemmer, der bor i Danmark, Tyskland eller Skandinavien. Den dækker skader opstået ved en ulykke 24 timer i døgnet, uanset hvor i verden ulykken sker. Erstatningen ved død er kr. 200.000. Invaliditetssummen er kr. 400.000 og man er dækket fra méngrad på 10%. Ved méngrad på 30% eller derover er der dobbelterstatning. Ved 100% invaliditet udbetales kr. 800.000.

Ny heltidsulykkesforsikring fra 1. januar 2012

Ønsker du information om den nye heltidsulykkesforsikring, så klik her.

Heltidsulykkesforsikring EKSTRA

- ej inkluderet i dit faglige kontingent

Det er de færreste af os, der har tænkt på de konsekvenser, en alvorlig ulykke kan have for os selv og vores nærmeste. Men der er altid god grund til at være forberedt på det uventede og til at have sikret os selv og vores familie, hvis uheldet en dag er ude.

Med den udvidede heltidsulykkesforsikring er du dækket allerede fra en méngrad på 5 %. Sker der skader, hvor méngraden er på 10 % eller derover får du ubetalt erstatning fra både din almindelige heltidsulykkesforsikring og den ekstra heltidsulykkesforsikring

Læs mere om forsikringen og hvordan du tilmelder dig her.

Skadesanmeldelse

Bliver du udsat for en skade, skal denne hurtigst muligt anmeldelse til forsikringsselskabet. Find skadesanmeldelsen her.

Kontakt os for mere info

Ønsker du at komme i kontakt med FAGFORSIKRING omkring information eller tilbud på forsikring, så få en opringning fra dem. Du skal blot udfylde formularen her

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot