Cookieinfo

MIT detfagligehus

Undgå papir og post. Sendt bl.a. dit dagpengekort via MIT detfagligehus. Det er både hurtigt og nemt.

Gå til MIT detfagligehus her
45 kr.

Danske Selvstændige

Inklusiv heltidsulykkesforsikring
458 kr.

A-kasse

For fuldtidsmedlemskab
0 kr.

Studerende

for fagforeningsmedlemskab

Ofte stillede spørgsmål

Er der mulighed for, at jeg kan drive selvstændig virksomhed, når jeg er på efterløn?

Det tilbyder vi
selvstændige erhvervsdrivende

Det Faglige Hus er for ALLE

Det Faglige Hus er et paraplybrand for en række fagforeninger, a-kasse og forening for selvstændige. Alle lønmodtagere og selvstændig erhvervsdrivende kan optages som medlemmer i vores upolitiske og særdeles prisbillige organisationer.

A-kasse

Alle lønmodtagere og selvstændige kan blive medlemmer i Det Faglige Hus - A-kasse, der er statsanerkendt. I a-kassen har man ret til de samme ydelser som i andre a-kasser. Alle statsanerkendte a-kasser er underlagt den samme lovgivning, og staten står som økonomisk garant for driften.

Foreningen Danske Selvstændige

Optagelse i a-kassen giver dig ret til et medlemskab i Foreningen Danske Selvstændige, der er en forsikringsforening, som beskæftiger sig med de behov, selvstændig erhvervsdrivende har. For et kontingent på 45 kr. om måneden har du adgang til de attraktive forsikrings- og ferietilbud, som vi tilbyder vores fagforeningsmedlemmer. Du er som medlem automatisk omfattet af en heltidsulykkesforsikring.

MIT detfagligehus

Modtager du dagpenge eller aktiveringsydelse, kan du indtaste dit dagpengekort via MITdetfagligehus. Det samme gælder, hvis du skal have feriedagpenge, så kan du også taste og sende ansøgningen via MITdetfagligehus. Du kan logge ind med din NemID her

Dagpenge til selvstændige - hvordan?

Ret til dagpenge kræver som udgangspunkt
  • at du har været medlem af en a-kasse i 12 måneder,
  • at du opfylder beskæftigelseskravet,
  • at du er ophørt med virksomheden, og
  • at du er ledig og står til rådighed
Kravene skal dokumenteres, og der kan være en række individuelle forhold, som herudover gør sig gældende. Derfor skal vi anbefale, at du kontakter os på tlf. 7545 3577 for at drøfte forholdene, hvis du overvejer at ophøre med selvstændig virksomhed

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot