Cookieinfo

Sådan blev jeg hjulpet af Det Faglige Hus

Det Faglige Hus yder hjælp til alle faglige medlemmer, der har problemer i forhold til deres arbejde. Henover året får rigtig mange medlemmer hjælp til at løse meget forskelligartede sager - både små og store uoverensstemmelser. En del af vores medlemmer vil gerne fortælle om deres sag og oplevelse med Det Faglige Hus. Historierne bringer vi nedenfor. Du er velkommen til at kigge med.

Tina blev truet med politianmeldelse

Grafiker Tina Kjær fra Hvidbjerg tænkte ikke nærmere over det, da hendes nærmeste chef foreslog at stemple ud for hende, hvis hun ville arbejde over derhjemme. Ikke før aftalen kom frem for dagens lys.

Arbejdsgiver "glemte" pensionen

Mikkel Stærk Olesen blev trukket for arbejdsmarkedspension på hver eneste lønseddel, men arbejdsgiveren puttede alle pengene i sin egen lomme. Nu har Det Faglige Hus skaffet Mikkels pensionskroner tilbage.

Uden Det Faglige Hus gik det ikke

Kerit Kortnum Mogensen er slidt ned som frisør og kæmper en sej kamp for at blive visiteret til et fleksjob. Hun tør slet ikke tænke på, hvor umuligt kampen havde været uden at have Det Faglige Hus på banen.

En tand bedre end de andre

Ove Birk fra Hjørring har haft brug for Det Faglige Hus i flere omgange. Han er tilfreds med sagsbehandling og service og har tilmed oplevet, at Det Faglige Hus er skarpere end kollegernes fagforeninger.

Ubeskrivelig stor hjælp

Stig Feltsen havde kun været medlem i Det Faglige Hus i et halvt års tid, da han blev kørt over af en truck. I dag priser han sig lykkelig over, at han langt om længe tog sig sammen og blev medlem af en fagforening.

Diana fik 250.000 kr. i godtgørelse

Diana Jydholm Laursen afviklede ferie som afslutning på sin barselsorlov, da hun fik en fyreseddel. Hendes arbejdsgiver måtte dog en tur omkring domstolene, før det gik op for ham, at den slags er helt uacceptabelt.

Det Faglige Hus klarede alt

Da laseroperatør Jeppe Møller Hansen og hans kolleger fik afbrudt juleferien, var det med beskeden om, at deres arbejdsplads var erklæret konkurs. Det kunne Det Faglige Hus ikke ændre på, men de hjalp Jeppe med at få hans tilgodehavender hjem fra LG.

Fordomme gjort til skamme

Eigil Strand har altid klaret tingene selv og kunne slet ikke forestille sig, hvad han skulle bruge sin fagforening til. Det ændrede sig dog, da han pludselig fik Parkinsons syge og skulle forholde sig til en sygeog pensionssag.

Svend Aage stod fast på sit

Svend Aage Laursen blev suspenderet fra sit job som økonomichef og skulle derfor stå til rådighed for sin arbejdsgiver i hele opsigelsesperioden. Derfor sagde han også fra, da firmaet hævdede, at han havde holdt sin ferie.

Lotte blev snydt for et job

Lotte Kamp fra Hals fik til sidst Højesterets ord for, at Aalborg Kommune skulle have tilbudt hende et nyt job ved kommunesammenlægningen. Nu har hun fået en godtgørelse på 330.000 kr.

Louise blev fyret under graviditet

Louise Mohr Kjær nåede at være ansat i 8 år på et hotel på Nordfyn og regnede med, at det skulle blive til mange flere. Men hotellets nye ejer gad ikke have udgifter på gravide medarbejdere

Chefen trak bortvisning tilbage

Jobbet som skolefotograf var der som sådan ikke noget i vejen med. Derimod var arbejdsklimaet i firmaet noget af det værste, som Martin C. Sørensen nogensinde havde oplevet på arbejdsmarkedet.

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot