Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vigtig info om vores service lige nu

Vi svarer på dine spørgsmål om corona/COVID-19

Vi får mange henvendelser pga. corona-situationen. Uanset om du er ledig, opsagt eller i arbejde, så kan du her får svar på de fleste spørgsmål om coronavirus/COVID-19.

Læs også om, at ledige igen skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

Sådan melder du dig ledig

Det er ikke nødvendigt, at du ringer til os, hvis du er blevet ledig.

Du skal som det første logge på Jobnet og registrere dig på den første ledighedsdag.

Herefter skal du logge på MIT detfagligehus, hvor du skal udfylde en ledighedserklæring, og under ’Profil’ skal du tjekke, at din mailadresse og dit tlf.nr. er registreret korrekt.

Endelig skal du også sende os en besked i MIT detfagligehus, hvor du vedhæfter din ansættelseskontrakt og opsigelse og oplyser os om, at du har udfyldt en ledighedserklæring. Beskeder - følg linket

Så vil vi behandle din ledighedssag, og du vil høre fra os så hurtigt som muligt. Men vær forberedt på, at der kan gå nogle dage.

Nogle af vores kontorer er lukkede

Nogle af vores kontorer er lukkede pga. corona. Vi opfordrer til, at du så vidt muligt undlader at besøge os for at begrænse smittefaren. Du er i stedet velkommen til at kontakte os telefonisk eller skrive til os på MIT detfagligehus, hvor du kan forvente hurtig svar og hjælp.