Arbejdsskader – corona/COVID-19 betyder aflyste lægeundersøgelser

Hvis du er indkaldt til undersøgelse hos en speciallæge i forbindelse med din arbejdsskadesag, skal du forvente, at tiden bliver udsat eller aflyst.

På grund af coronavirus COVID-19 har mange speciallæger ikke mulighed for at indkalde og undersøge dig, hvis Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) har anmodet om en speciallægeerklæring i forbindelse med behandlingen af din arbejdsskadesag

Du skal ikke selv gøre noget, men afvente at den aktuelle situation i sundhedsvæsenet bliver bedre. Du vil blive indkaldt til undersøgelse på et senere tidspunkt.

Speciallægeerklæring

Fristen for at få udfyldt en speciallægeerklæring er forlænget med yderligere 8 uger i forhold til den frist, som fremgår af det oprindelige brev fra AES.

Hvis den forlængede frist ikke kan overholdes, opfordrer AES til, at vi ikke rykker speciallægen, da sundhedsvæsenet er meget presset.

Journaloplysninger

I forhold til at indhente journaloplysninger fra fx praktiserende læge eller hospitaler har AES endvidere valgt at forlænge svarfristen til 8 uger i modsætning til den tidligere frist på ca. 2 uger. 

De forlængede svarfrister betyder desværre også, at du må forvente, at sagsbehandlingen af din arbejdsskadesag kommer til at tage længere tid. 

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9306.