Få en lønsikring, som dækker op til 90% af din indkomst

Med en lønsikring via Det Faglige Hus Forsikring er du godt sikret til at komme videre, hvis du bliver ledig. Lønsikringen giver dig mulighed for at beholde helt op til 90% af din nuværende indkomst, hvis du mister dit job og endnu ikke har nået folkepensionsalderen.

Beregn din pris på lønsikring

Vil du have et tilbud på en lønsikring?

Kontakt os på tlf. 7340 4149 eller udfyld kontaktformularen ved at klikke herunder og få et forsikringstjek. Vi skræddersyr lønsikringen, så pris og dækning passer til dig og dine behov.

Udfyld kontaktformular

Kan du leve for en løn på omkring 20.359 kr?

Selvom du fx har ret til den højeste dagpengesats, får du kun 20.359 kr. om måneden før skat i dagpenge, og det kan være noget af et dyk i indtægten. Du behøver ikke miste hele din indkomst, hvis du bliver ledig. En lønsikring fungerer som et økonomisk supplement til dine dagpenge med op til 90% dækning af din nuværende indkomst.

Tegner du en lønsikring hos Det Faglige Hus Forsikring, kan du undgå at komme i en økonomisk presset situation ved ledighed. For at tegne en lønsikring skal du være medlem af Det Faglige Hus - A-kasse.

Ordningen stopper først, når du når folkepensionsalderen.

Hvad koster en lønsikring?

Her kan du se to eksempler på, hvordan prisen på en lønsikring beregnes med en karensperiode på 15 dage.

Lønsikring_ex_250x250_kontor.pngLønsikring_ex_250x250_reno.png

Dækker lønsikringen ved sygdom?

Lønsikringen dækker ved visse sygdomme og uarbejdsdygtighed, som medfører ledighed. Andre lønsikringer tilbyder typisk ikke dækning ved sygdom. 

Hvordan fungerer lønsikring?

Lønsikring via Det Faglige Hus Forsikring er en attraktiv ordning, hvor du kan opnå en god dækning. Du har mulighed for selv at skrue op og ned på prisen ved selv at bestemme, hvornår udbetalingen skal starte, hvor længe udbetalingsperioden skal vare, og hvor høj dækningssummen skal være.

Lønsikring tegnes som et supplement til dagpenge, som supplerer op til maksimalt 90% af arbejdsfortjenesten (din løn fratrukket arbejdsmarkedsbidrag).

Du kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål om lønsikring her.

Hvem kan tegne en lønsikring?

En lønsikring kan kun betale sig, hvis du tjener mere end 26.000 kr. Det skyldes, at det er begrænset, hvor meget ekstra du vil kunne få udover dine dagpenge, hvis din månedsløn er under 26.000 kr.

Hvor længe skal du have haft en lønsikring, før du kan få den udbetalt?

Når du tegner en lønsikring, er kvalifikationsperioden 6 måneder. Det betyder, at du efter at have tegnet lønsikring skal have været i fast arbejde som lønmodtager i minimum 6 måneder, før du kan få udbetalt fra din lønsikring.

Følger din lønsikring med, når du skifter fagforening?

Lønsikring følger ikke automatisk med, når du skifter fagforening. Hvis du i forbindelse med indmeldelsen i Det Faglige Hus ønsker at få tilbud på lønsikring og dine øvrige private forsikringer, sørger vi for, at du bliver kontaktet af Det Faglige Hus Forsikring.

Hvordan får du din lønsikring udbetalt?

Når du er fratrådt dit job og bliver ledig, skal du udfylde denne blanket. Når vi har godkendt dine dagpenge, sender vi den udfyldte blanket videre til Det Faglige Hus Forsikring, sammen med din ansættelseskontrakt, opsigelse og arbejdsfortjeneste. Din arbejdsfortjeneste er den gennemsnitlige løn, som vi beregner, når du melder dig ledig.

Herefter starter de skadesbehandlingen op på din lønsikring. Mangler de mere information, kontakter de dig. 

Bliv medlem og spar mange penge

For at tegne en lønsikring skal du være medlem i Det Faglige Hus. Du kan ikke få en lønsikring uden a-kasse. Som medlem sparer du ikke kun penge på forsikringer, du sparer også mange penge på din fagforening og a-kasse. Det er nemt og hurtigt at blive medlem

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.

Se betingelser og faktaark