Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Ælling - Designet af Hans Bølling

Duck & Duckling er designet af Hans Bølling baseret på en historie fra 1959 og består af Duck og Duckling. Duck & Duckling er håndlavet i teaktræ behandlet med mat olie. Hovederne kan drejes og udtrykker hermed nysgerrighed og kærlighed.

Hans Bølling skabte Duck og Duckling baseret på en historie fra 1959 på Frederiksberg, hvor forbipasserende fik en uforglemmelig oplevelse, da en politibetjent fik medlidenhed med en lille andefamilie, som var faret vild i byen og gerne ville krydse en trafikeret vej. Til alles store overraskelse besluttede politibetjenten sig for at stoppe al trafikken for en stund, så ænderne kunne krydse gaden. En journalist fangede begivenheden, og fotoet heraf blev senere verdenskendt i form af en plakat for Wonderful Copenhagen

Forestil dig at gå ned ad Frederiksbergs trafikerede gader en travl solskinsdag, hvor biler, cyklister og fodgængere suser forbi og et øjebliks ro ville være belejligt. Imidlertid var det præcis, hvad der skete en uforglemmelig forårsdag i 1959, hvor en politimand fik medlidenhed med en lille andefamilie, som var faret vild i byen.
Politimanden besluttede derfor til alles store forbavselse at stoppe trafikken for en stund, så ænderne uforstyrret kunne passere gaden. En fotograf fangende den idylliske begivenhed, hvis billede senere hen er blevet verdenskendt. 

 Architechtmade.:

Ælling håndlavet i teaktræ  H: 9 cm

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem