Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

2020 Julegavesæt, 3 Stk.

Nyt og gammelt mødes når traditioner og trends sammen skaber en personlig jul, fyldt med smukt julepynt og langvarige minder. Dette gavesæt af en juleklokke, julekugle og julehjerte i guldbelagt messing er en dejlig gave til en du har kær - eller måske til dig selv. Juleornamenterne er indgraveret med isblomster og har smukke detaljer i form af både blankpolerede og matte overflader, der reflekterer lyset og skaber flotte bevægelser.

Designer Sanne Lund Traberg står bag årets julekollektion. Med inspiration fra Georg Jensens egen designhistorie og fra designerens egen vinterhave, blev isblomster og den frosne vinterhave til dette års motiv.
Gavesættet består af 3 juleornamenter; en juleklokke, julekugle og julehjerte, der er belagt med 18 karat guld. Hæng dem i det traditionelle røde bånd eller det moderne grønne.
Messing belagt med 18 kt. guld

Mål: Hjerte: H: 57 mm. B: 56 mm. D: 51 mm.
Klokke: H: 60 mm. B: 50 mm. D: 51 mm.
Kugle: H: 54 mm. B: 50 mm. D: 51 mm.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem