7 V Kombi busk/græssaks fra Black & Decker

BLACK+DECKER busk- og græssaks.
Den kombinerede busk- og græssaks fra BLACK+DECKER har et kraftigt 7V Lithium-ion batteri, og den er særdeles velegnet til at klare småopgaverne i haven. Brug den til at klippe græskanten eller trimme små hække og enkeltstående planter og buske. Du skifter nemt mellem de to savblade ved hjælp af trykknap-funktionen. Den har en god ergonomi og lav vægt på 0,65 kg., som gør den nem at håndtere.

Busk-/græssaksen bruger batteri, og den har en indbygget ladeindikator, så du altid kan se, hvornår den er helt ladt op. Den har en lang levetid og er altid klar til brug. Der medfølger en docking ladestation samt integrereret vægbeslag.

Produktdetaljer:
Effekt: 7V
Model: GSL700
Klingelængde: 15 cm.
Inkl. 1 stk. 7V Lithium-ion batteri og docking ladestation
Tandafstand: 8 mm.
Vægt: 0,65 kg.
Lydtryk: 66 dB(A)

Specifikationer:
Skærelængde 15 cm.
Mærke: Black and Decker
Farve: Orange

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem