BUBO LILLE UGLE

Poul Anker Ugle - ARCHITECTMADE
Nikolai Klitgaard formede i 2013 den allerførste Bubo i hånden.
Lidenskaben til trædrejning og øje for detaljer, resulterede i perfektionen af Bubo, en lille familie i to størrelser udarbejdet i egetræ.
Hovedet kan drejes i alle retninger for at efterligne bevægelser af en ægte ugle, der kan dreje hovedet 270 grader.
Armene kan placeres i forskellige positioner, ved hjælp af fastgjorde magneter
ARCHITECTMADE skaber tidløse designobjekter formgivet af nogle af verdens bedste arkitekter som Finn Juhl, Jørn Utzon og Poul Kjærholm. ARCHITECTMADE gennemsøger arkiver, museer og bøger for at finde frem til små mesterværker, hvis udtryk og kvalitet kan nedarves gennem generationer. ARCHITECTMADEs produkter er designet med en arkitekts præcision og personlig vision, der afspejler individuelle værdier, overbevisninger og levemåder. Som et vidnesbyrd på arkitekternes elegante simplicitet og raffinerede håndværk, er ARCHITECTMADEs produkter blevet ikoner, der minder os om, at selv om vi lever i en verden med konstant skiftende trends, så er kvalitet stadig tidløst.
Poul Anker Ugle - ARCHITECTMADE
MÅL: 13 cm

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem