DRUMit + Trayit - Multifunktionel bakke i massivt træ

Multifunktionel bakke i massivt træ. Matcher vores serie af RETROit Drums.
TRAYit - Multifunktionel serveringsbakke i ægte træ; akacia. Med TRAYit får du meget mere end bare en bakke! Du får et multifunktionelt produkt i massivt træ og smukt dansk design. Det smukke massive træ og det nordiske formsprog giver bakken et klassisk design, som matcher det moderne hjem perfekt. Tag bakken med overalt - stuen, soveværelset, terrasse eller haven.
Brug bakken alene som serveringsbakke eller sammen med vores serie af DRUMit puffer. TRAYit og pufferne fuldender hinanden og skaber et unikt møbel med mange funktioner. Serveringsbakke. Brug bakken til at servere tapasanretninger, frugt, kaffe eller godter. Bakken er let at bære rundt, og udskæringerne i bakkens nederste kant gør det let at løfte bakken fra en bordplade eller fra puffen. Morgenmad på sengen, eftermiddagskaffe på terrassen eller en aften anretning med tapas - TRAYit og DRUMit indbyder til det hele!

TRAYit:
Nr. 1 - Hvid EG
Nr. 2 - Sort
Nr. 3  - 859001 + Acacia tray 80001


DRUMIt puf er en multifunktionel puf i canvas 95% polyester & 5% bomuld - kan bruges i indretningen i de fleste af huset rum. Brug puffen som fodskammel, eller som en ekstra siddeplads - puffen er skabt til at blive brugt flittigt af hele familien i mange år.
Fremstillet i de bedste kvaliteter, slidstærkt stof og med giftfrie EPS kugler.
Højde 35 cm Dia. 50 cm
Farve: sort Drumit og hylde i farve

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem