DYBERG LARSEN BORDLAMPE DL16

Flot og dekorativ bordlampe fra danske Dyberg Larsen i serien DL16 i et flot og enkelt skandinavisk design.
DL16-bordlampen har en stander i kromfarvet metal, mens lampeskærmen består af tre skærme, der er lakeret i en flot sort farve, der giver den en flot overflade og et lækkert udtryk. Bordlampen giver et godt lys og har med sine enkle og rene linjer et klassisk udtryk, der passer ind i de fleste hjem, og du får således en tidløs lampe, som vil følge dig i mange år.
Bordlampen har en højde på 25 cm og er perfekt som læselampe på kontoret, som sengelampe på natbordet eller som hyggebelysning på reolen eller i vindueskarmen. Uanset om lyset er tændt eller ej, vil denne bordlampe fungere som et dekorativt og elegant indslag i indretningen.
DL16 kommer med 1,5 meter hvid stofledning med afbryder og passer til G9-pærer på maks. 33 watt.
Produktinformation:
Mål: 16 x 25 cm (Ø x H)
Ledningslængde: 1,5 m
Fatning: G9 Maks. watt: 33 W
Passer til energiklasser: A++-E
Materiale: metal
Farve: sort eller hvid
Bemærk: Lampen leveres uden lyskilde.

NR. 1 Hvid
NR. 2 Sort

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem