Elefant i Læder

Design og kvalitet i et.
En skøn, dekorativ og brugbar elefant i det lækreste læder. I designet kan både læderets glatte ydre og bagsiden af ruskind nydes, idet fodsåler og ørene er af ruskind. Smukt fremstillet med sans for design og kvalitet ned til mindste detalje.
Brug den som et lækkert blikfang på reolen eller på gulvet som dørstopper, har en størrelse som gør, at den sagtens kan "bo" på gulvet uden at blive overset. På et børneværelse vil den sprede glæde, hvor den både kan pynte og bruges til leg.
Husk i den forbindelse på, at en af læderets mange kvaliteter er rengøringsvenligheden, hvilket der bestemt kan blive behov for efter barneleg. Som dåbsgave vil den med garanti bringe lykke og af en kvalitet og med et alders-neutralt udseende, der gør, at den kan følge barnet gennem årene.

Leveringstid: ca. 10 dage..

Størrelse: 42 x 24 cm

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem