Emma Elkedel, termokande til kaffe og termokande til te

Kendt for sine rene linjer og innovative materialekombinationer med træ, stål og stentøj, er Emma kollektionen fra Stelton blevet en sand designklassiker til hyggelige stunder i hverdagen.
Nu lanceres seriens elkedel og termokander til te og kaffe i en smuk, dyb, midnatsblå nuance, der fint kan kombineres med den delikate blå og grå tone-i-tone farvepalet, som kendetegner resten af kollektionen.
Både Emma elkedel samt termokanderne til kaffe og te er produceret i rustfrit stål med en flot, mat blå lakering. Hanken i bøgetræ tilføjer kanderne en nordisk signatur,og den organiske udformning står som flot kontrast til den stilrene kande.
Emma termokanden er let at betjene; Med et enkelt klik på låget åbnes og lukkes kanden.
Te-termokanden har desuden et indbygget smart-filter, der sikrer at teen stopper med at trække med et enkelt drej på kandens top - farvel til bitter te og dryp fra våde tebreve.
Emma elkedel er en æstetisk flot kande, man sagtens kan lade stå fremme på køkkenbordet. Det smarte design sikrer at elkedlen kan placeres i 360° på foden,ligesom den også er forsynet med et udtageligt kalkfilter. Kanden har tørkogningssikring og slukker automatisk,når vandet har nået kogepunktet, så man kan bruge tiden på at ordne andre gøremål, mens vandet koger. Elkedlen har desuden en isolerende dobbeltvæg, som betyder at kedlen føles mindre varm udvendig end mange andre elkedler.
PRODUKTINFORMATION
Design: Holmbäck Nordentoft Volume: Elkedel 1,2 l // Termokande kaffe 1,2 l // Termokande te 1 Materiale: Lakeret rustfrit stål, PP plast, bøgetræ
NR: B-20-12 - X-210-7

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem