Ferieophold Grenaa

Ferieophold ved Grenaa

Få en uges ferieophold på Djursland. Opholdet gælder for op til 6 personer i lavsæsonen. Forbrug og rengøring er ikke inkluderet i opholdet. Rejseudgifter er ikke inkluderet. Før afrejse betales et depositum på 1.000 kr. Depositum udbetales igen efter endt ophold.

Husene ligger meget ugenert i ca. 600 meter gåafstand fra stranden, som er en særdeles flot badestrand med mulighed for havfiskeri direkte fra stranden. Ved kørsel i bil ad offentlige veje er afstanden til stranden ca 1 kilometer. Alle huse er placeret, så der er en smuk udsigt over det flotte landskab og området er indrettet, så det naturlige landskab trækkes helt ind på den enkelte matrikel. Der forefindes vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine i husene.

Lidt om Djursland
Djursland byder på mange ferieoplevelser for både børn og voksne og indenfor en radius af ca. 50 km kan man nå:

• Djurs Sommerland
• Randers Regnskov
• Kattegatcentret
• Hyggelige Ebeltoft med Fregatten Jylland
• Lubker Golf resort
• Aarhus by og kunstmuseet Aros (dog ca. 65 km)

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem