Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

GRUMS RAW

Grums Raw Coffee Body Scrub - 200 Ml
Denne dansk producerede fairtrade bodyscrub består af genanvendt kaffegrums, rig på antioxidanter, puttet i en smart emballage, der er lavet af plantebaseret plastik (sukkerrør) og er genanvendelig!
Produktet er 100% vegansk, parfumefri, parabenefri og farvefri.
Scrubben indeholder antioxidanter fra kaffen, solsikkeolie, glycerin, sukker, og mandelolie, der tilsammen sørger for at peele huden for døde hudceller, fugte og berige huden med det fedt og antioxidanter, den har brug for!
Hvad gør og kan produktet?
Kaffe og grumset i kombination, giver en skøn, fornyet glød. Antioxidanterne i kaffen arbejder på at stramme op. Kaffe har en antiinflammatorisk effekt på huden, så betændelsestilstand og rødme kan reduceres. Kaffegrumsen sætter gang i blodcirkulationen i huden. Anvendelse: Anvend scrubben 1-2 gange om ugen i badet. Scrubben er især god på tørre steder som : albuer, skinneben og fødder.

Raw espresso face scrub + mask
¤ 0% allergener, parabener, parfume, farvestoffer
¤ God til normal/tør hud
¤ Ingen mikroplastik
¤ Naturlige ingredienser
¤ I’m green certificeret
¤ Fremstillet i Danmark Grums raw espresso face scrub + mask er baseret på naturlige ingredienser og økologisk genanvendt kaffegrums fra espresso, hvilket medfører en dyb, men skånsom, rensning af hudens overflade. Grums raw.

Bæredygtig hand scrub med kaffegrums
Den nye scrub fra Grums til hænderne, indeholder kaffegrums fra filterkaffe og er ideel til dybtgående skrub af hænderne. Hand scrub efterlader huden ren, blød og gennemfugtet og kan anvendes både til at skrubbe og vaske hænderne.
Pakken Består af:
1 stk Body Scrub 200 ml.
1 stk Face scrub 80 ml.
1 stk Hand Scrub 120 ml.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem