Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

HOLMEGAARD DESIGN WITH LIGHT SÆT

Sæt med 3 af de populære Holmegaard DWL lanterner i smoke. Design With Light-lanternen er designet af Maria Berntsen og lanternen er den perfekte lyskilde som hyggebelysning til lune sommeraftener på terrassen eller som dekoration både ude og inde. Den kan også bruges som en stilfuld juledekoration med et par kogler, gran eller kanelstænger i bunden af lanternen.

Disse lanterner i smoke er 16 cm, 25 cm og 29 cm høje og udført i mundblæst glas og kernelæder, der gør hver enkelt lanterne helt unik. Design With Light-lanternen er alletiders gaveidé – til dig selv eller til en, du holder særligt meget af, og som du gerne vil forkæle.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem