Holmegaard - Lanterne i Klart Glas

Udsolgt til - 01-10-2021

Brug Design with Light lanterne til bordet året rundt. Til sommeraftener på terrassen og til dekoration på bord, trappe og vinduet.
Maria Berntsen har skabt den mobile lyskilde i glas og kernelæder til at sprede hygge i skandinavisk stil. mellem version på 24,8 cm  Lanternerne klar glas. En god gaveidé – ikke mindst til dig selv. Hvert stykke mundblæst glas er unikt og håndlavet af glaspusteren, som omhyggeligt blæser den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. Luftbobler i glasset er derfor uundgåelige og udgør en del af den charme, der kendetegner mundblæst glas. Maria Berntsen er industriel designer og uddannet fra Kunstakademiets arkitektskole og L’ecole d’Architecture de Bordeaux. I 1992 åbnede hun sin egen tegnestue i København, og hun har i en periode undervist på Danmarks Designskole. Maria Berntsen står bag Holmegaards meget populære

Design with Light-serie.
Mål: 25 cm -
Gaven består af 1 stk.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem