Kammerstage - Holmegaard

Karlekammerstagen er en skandinavisk klassiker, og den får nu comeback takket være Maria Berntsens nyfortolkning. I rendyrket skandinavisk design skabt i glas og kernelæder er den mobile lyskilde smuk på bordet og i vindueskarmen – eller sæt fire på rad og række som en alternativ adventskrans tilsat grønt og kogler. En god gaveide til værtinden, til fødselsdagen - eller til dig selv.

Maria Berntsen er industriel designer og uddannet fra Kunstakademiets arkitektskole og L’ecole d’Architecture de Bordeaux. I 1992 åbnede hun sin egen tegnestue i København, og hun har i en periode undervist på
Danmarks Designskole. Maria Berntsen står bag Holmegaards meget populære Design with Light-serie.
 

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem