Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Kay Bojesen Flodhest, Sort -

Kay Bojesens flodhest i sort er belagt med sort tavlemaling, så at man nemt kan skrive små noter og beskeder til sig selv eller hinanden. Placer flodhesten på skrivebordet eller i entréen og lad den hjælpe familien i dagligdagen. Kay Bojesens mange populære figurer er elsket både hos voksne og børn og denne nye og funktionelle udgave er selvfølgelig ingen undtagelse. Den sorte flodhest er 2 cm bredere og højere end den oprindelig flodhest og dermed lettere at skrive og tegne på. Hvidt kridt medfølger i æsken.Den oprindelige flodhest blev født i 1955 som et funktionelt produkt til at holde orden på blyanten og kuglepennen. Kay Bojesens fantastiske samling af dyr har en helt særlig appel til både voksne og børn. Til alle lejligheder fra dåb og fødselsdag til studentergave, jubilæum eller bryllup.
Kay Bojesens mange figurer er populære hos både børn og voksne, og denne udgave er ingen undtagelse. Flodhesten var oprindeligt designet i 1955 til at holde styr på blyanten på skrivebordet, og denne opdaterede udgave er ingen undtagelse. Flodhesten er lavet af bøg og belagt med sort tavlemaling, så du kan skrive beskeder, små notater eller bruge den som huskeliste på skrivebordet. Flodhesten er ca. 2 cm højere og bredere end den nuværende i sortimentet, hvilket gør den let at tegne og skrive på. Det hvide tavlekridt medfølger i æsken. En Kay Bojesen klassiker, der vil følge sin ejer gennem hele livet.
Se alle Flodhestens søde søskende her. Serie: Kay Bojesen Varenummer: 39206Materiale: Bøgetræ med tavlemalingHøjde: 10,4 cmLængde: 26,1 cm 

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem