KAY BOJESEN POLITIMAND inkl. terrie Tim

Kay Bojesen politibetjent er meget pligtopfyldende og noget af en regelrytter.
Alligevel er betjenten kendt for sin omsorg for alle og passer godt på alle, mennesker som dyr. Han er også den helt rette til venligt, at holde orden og passer dermed godt ind i Kay Bojesens univers, når der nu fx skal holdes styr på de frække aber, eller der skal gåes en tur sammen med de flot uniformerede gardere. Brug evt. Kay Bojesens hund Tim som politihund sammen med betjenten.
Farve: Malet bøgetræ
Materiale: Malet bøgetræ.
Højde: 18,5 cm
Bemærk: Tør af med tør klud.
Bør ikke stå i direkte sollys.

Mange hunde er udsprunget fra Kay Bojesens hånd, og Tim er navnet på denne lille finurlige terrie designet i 1935. Med det drejelige hoved årvågent på skrå og halen lige i vejret er Tim et af Kay Bojesens mest udtryksfulde dyr, og han bliver hurtigt en kær ven af familien.
Varenr. ro39212/13

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem