Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Lyngby Klassiske riller Porcelænsfatning med ledning

LYNGBY PORCELÆN, KLASSISKE RILLER
Lyngby hvid porcelænsfatning med ledning til smuk ophæng. I pakken følger også pære med til fatningen, som skaber lampernes smukke udtryk. Det vil sprede glæde i modtagerens hjem i mange år.
Gaven indeholder:
2 x Hvid Fitting porcelænsfatning med ledning, 2 x Lyngby Globe G95, E27, 18W 230V

Da Lyngbyvasen blev lanceret første gang i slutningen af 1930’erne, var de aflange, rillede former og den elegante enkelhed noget helt nyt. Den unikke æstetik var stærkt påvirket af den funktionalistiske Bauhaus-bevægelse, hvor man fokuserede på form og funktionalitet – ikke på overdådig udsmykning. LP Fitting #1 er en elegant porcelænsfatning inspireret af Lyngbyvasens klassiske riller. Er designet af den danske designer Philip Bro Ludvigsen, der blandt andet har designet en langrække lamper og skærme for Le KLINT. Det klassiskedesign egner sig godt til både køkkenet, stuen eller entréen, den hvide fatning er monteret på en hvid ledning af silikone og stof.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem