Panton Tray - Georg Jensen

Panton-fadet er en smuk højglanspoleret borddekoration, som tiføjer en dramatisk dimension til indretningen af hjemmet. Fadet blev oprindelig lanceret i 1988 og håndlavet i sterling sølv af Georg Jensens sølvsmede. Historien bag det berømte Panton-design, som den fortælles i smedjen at Panton forklarede, hvordan værket skulle se ud, ved at krølle et stykke papir sammen og folde det ud igen. 
Verner Panton (1926 – 1998) anses som en af Danmarks mest indflydelsesrige møbel- og interiørdesignere i det 20. århundrede. I løbet af sin karriere skabte han innovative og futuristiske design i forskellige materiale, især plastik, og altid i livlige og eksotiske farver.

Medium Mål: B: 269 mm. L: 320 mm.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem