Roma Bordlampe Black - Dyberg Larsen

Koncept Roma Bordlampe Hvid er en bærbare lampe, der kan bringes med rundt i hele hjemmet – som hyggelig belysning på middagsbordet eller stemningsfuldt lys på kommoden eller natbordet. Lampens afbryder er diskret placeret på lampens fod, hvorfra du har mulighed for at indstille lampen i tre forskellige lysstyrker.
TransportabelIndbygget LED Dæmpbar
Lampen oplades let via USB og kan, på en fuld opladning holde strøm i 4-6 timer – afhængig af hvilken lysstyrke der anvendes. Den kompakte skærm, er bygget op af to buede skærme, hvoraf den ene skærmer af for det direkte lys, mens den anden reflekterer en blød nedadgående belysning. Det spinkle stel står i let kontrast til lampens skærm og giver lampen et elegant og skandinavisk udtryk.
Vægt: 0,8 kg Lyskilde:5W LED Materiale:
Metal Farve: Sort udsolgt til sommer - hvid er lager
Ø (Diameter): 200 mm Højde: 300 mm
Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde (3-trins dæmper – 100% - 50% - 20%)

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem