Soft Spot Solar Lanterne - Stor

Skøn og praktisk lanterne fra Rosendahl. Spot Solar er en trådløs lanterne, som fungerer perfekt både indendørs og udendørs. Når vejret er til at sidde ude og nyde de varme aftener, kan du nemt og enkelt tage lanternen med ud og lade den skabe en hyggelig og rolig atmosfære med behageligt lys. Du kan naturligvis også lade den fine lanterne pynte ved hoveddøren eller et bestemt sted på terrassen. Lampen er fremstillet af en metal ramme og en kugle, som har et nærmest svævende udtryk. På de solrige dage oplades lanternen ved hjælp af solenergi og på de skyede dage, kan lanternen oplades ved hjælp af et USB stik. Soft Spot lanternen er grundet det enkle og funktionelle design nem at tage med på farten eller når du skal ud til campingvognen eller i sommerhuset. Integrer lanternen i din boligindretning ved at lade den pynte og lyse på bogreolen, det lille sidebord eller hvor end du trænger til belysning.
Design:
Rosendahl
Specifikationer:
Solar ladetid: 7-10 timer
USB ladetid: 1-4 timer
Lystid på en opladning: ca 15 timer
Genopladelig lampe med integreret LED
Pakken Består stor model. H 34 cm. Ø 23,5 cm

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem