Stormglas - Dansk Design

Stormglasset er et pålideligt barometer og alle der ejer et vil dagligt konsultere det, for at få belyst vejrudsigten for det kommende døgns tid. Andre bruger det til at forudsige hvornår fiskene vil bide.Den bedste udnyttelse af stormglasset får man ved at anbringe det et køligt sted f.eks i et nordvendt vindue, eller i en båd.Som navnet siger skal man hovedsageligt lægge vægt på information om stormfuldt vejr et døgn eller to fremme.Helt erstatte barometeret kan stormglasset ikke, det kan suplere det. Husk altid at lytte til vejrudsigten.
Stormglasset er en meget værdsat brugsting og ofte brugt som som gaveide. Et stykke ægte dansk håndværk med en spændende historie.

Pakken indeholder et Stormglas i Messing med ophæng.

Bregnelignede krystaller dannes          = koldt og stormfuldt
Bregnelignende krystaller forsvinder     = Varmere og bedring i vejret
Stjernekrystaller daler ned                   = Frost evt. med sne
Krystaller overalt i væsken                   = udsigt til regn
 

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem