Termokande - Hottie fra stelton

For Ulrik Nordentoft, designeren bag den nye HOTTIE termokande, har målet været at skabe den optimale hverdagskande baseret på en moderne fortolkning af funktionelt retro-design. Indvendig har HOTTIE en glasindsats, der sikrer en meget høj isoleringsevne. Dermed holdes kaffen eller teen varm i timevis, så du kan nyde den i køkkenet, stuen eller haven. På grund af det smarte skruelåg, kan HOTTIE også let tages med på tur.
Design: SteltonStørrelse: 1 liter // B: 20 CM L: 17 CMMateriale: Plastik med glasindsatsStelton - En ny designæra
En simpel tegning af en tekande, tegnet på en serviet under en familiemiddag. Det blev udgangspunktet for Arne Jacobsens design inden for serveringsservice. Efter tre års intensiv produktudvikling blev Cylinda-line lanceret i 1967. På det tidspunkt var den karakteristiske cylinderformede profil meget avant-garde. I dag er serien anerkendt som et symbol på klassisk, tidløs stil.Det næste vigtige samarbejde med en designer var med Erik Magnussen, som designede den ikoniske EM77 termokande.Steltons sande DNA stammer fra disse berømte produkter, som er yderst funktionelle og samtidig overkommelige i pris.Siden har Stelton videreudviklet samarbejdet med internationale designere og arkitekter, og de har derved sikret sig, at vores produktfamiliers form og funktion skaber en syntese, der understreger innovative og alsidige ideer i relation til koncept, design og materialer.

NR. 1 Grå /pink
NR. 2 Hvid/grå
Sort er UDGÅET

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.


Bestil din gave

Vil du gerne have større gaver?

Hver gang du anbefaler et medlem til Det Faglige Hus, får du et gavekort. Jo flere gavekort du har, jo større gaver kan du vælge. Når du har anbefalet 3 medlemmer, så giver vi dig dobbelt op på dine gavekort, hver gang du anbefaler et nyt medlem. 

Sådan anbefaler du et nyt medlem