Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Bernadotte Termokande - GEORG JENSEN

Denne smukke termokande er et originalt design. Oprindeligt var Bernadotte designet som en kande - og blev sidenhen en termokande i den originale form - en unik kombination, hvor gammelt møder nyt.

Bernadotte termokanden er baseret på et design fra 1938, hvor funktionalitet var en vigtigt del af et smukt produkt i designverdenen. Termokanden er derfor praktisk i den moderne hverdag, samtidig med at designet sandsynligvis vil være et smukt ikon for evigt. Termokanden er designet af Prins Sigvard Bernadotte, søn af den svenske konge Gustav VI. Bernadotte var hans sidste design, i år 2002. Termokanden kan indeholde 1 L og holder væsker varme i minimum 6 timer, og er produceret i krombelagt stål.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK