Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Bird buttet, røget eg - Architectmade

BIRD fuglen i røget eg er blevet et dansk design ikon, som blev designet af Kristian Vedel i 1959. Denne gave er en buttet Bird, som har dimensionerne; H: 9,6 cm - B: 10,5 cm.

Fuglene som hurtigt kom i offentlighedens søgelys og blev et af de mest succesfulde danske træprodukter fra 1960’erne.

BIRD fuglen produceres idag af firmaet Architectmade, som ønsker at bevæge sig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet hylde tidløse produkter, der holder...

BIRD blev tegnet af Kristian Vedel i 1959. BIRD er en lille famile af fugle, hvor historien er, at de forskellige størrelser af fuglene udgør familiens børn, forældre og bedsteforældre...

Fuglene består alle af 2 dele, en krop og et hoved, hvor hovedet kan vippes og drejes, og på den måde kan man skabe utallige udtryk alt efter humør. Hvorvidt fuglen skal være glad, trist eller nysgerrig, er derfor helt op til dig.

BIRD er produceret i røget dansk egetræ af højeste kvalitet - og er hånddrejet i Danmark. Den danske designvirksomhed ARCHITECTMADE har siden 2005 specialiseret sig indenfor arkitekttegnede interiør produkter fra 1950’erne og 60’erne. Arkitekternes tanker bag produkterne er vigtige at værne om for ARCHITECTMADE, og de gamle originale tegninger anvendes derfor, når et nyt produkt skal sættes i produktion. Det sikrer, at produkterne altid bevarer deres originalitet, kvalitet og tidløshed.

Kristian Vedel; 

Standpunkter og empati er to begreber, der definerer Kristian Vedels arbejde. 

Stærkt påvirket af Kaare Klint, faderen af moderne dansk møbeldesign såvel som den tyske Bauhaus-stil, er hans klassisk moderne designs karakteriseret ved en kreativ brug af materialer, herunder i særdeleshed plastic og træ.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK