Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Corvo bestikæske, 24 dele - WMF

Corvo bestikket fra WMF er elegant, stilrent og af en virkelig høj kvalitet. Bestikket har Cromargan protect, som gør det 150 gange mere ridsefast end almindeligt rustfrit stålbestik.

Bestikæsken indeholder 6 dele, håndpolerede og kvalitetskontrollerede, af henholdsvis knive, gafler, spiseskeer og teskeer. Bestikket er perfekt afbalanceret og ligger godt i hånden. Knivene er skarpe, nikkelfri og fremstillet af specielt bladstål. Bestikket tåler opvaskemaskine, dog anbefales det altid at skylle bestikket af, hvis det ikke bliver vasket med det samme. WMF er en af Europas største producenter inden for bestik, kogegrej, vintilbehør og designprodukter, og har mange datterselskaber – bl.a. Alfi. WMFs produkter er kendetegnet ved topkvalitet og udpræget funktionsdygtighed.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK