Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Ferieophold på Rømø

Ferieophold på Rømø
Få en uges ferieophold på Rømø. Opholdet gælder for op til 6 personer og kun udenfor højsæsonen, rejseudgifter er ikke inkluderet i opholdet.
Der er panoramaudsigt over mark og farvand fra denne lejlighed som ligger i stueetagen i et af rækkehusene som ligger i forreste række. Fra den dejlige terrasse, kan I bl.a. følge Rømø/Sylt færgen, når den sejler til og fra Havneby. Lejligheden er godt indrettet med komfortable senge, også køjesenge. Fra køkken og stue er der adgang til den 18 m2 store sydvendte og overdækkede terrasse. Lejlighedens rummelige badeværelse har også et spabad. Fra badeværelset er der adgang til saunaen. Der er gratis adgang til områdets tennisbaner.
Lidt om Rømø
Rømø har flere ansigter alt efter årstid. Mens øen om sommeren mættes af sol og summer af aktivitet, er det om efteråret, vinteren og foråret, man går med havets brus i ørene, og smagen af salt på læberne. Rømø, med de kilometerlange strande, indbyder til aktivitet, og øens mange stier til opdagelsesrejser, hvad enten det er til fods, på cykel eller på hesteryg.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Få hjælp

    OK