Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Flørning Elefant røget eg - LUCIE KAAS

Trækunst er en nordisk tradition, som har været meget trendy en del år.

Elefanten i røget eg, som passer ind i de fleste hjem, er designet af Gunnar Flørning og relanceret af Lucie Kaas.

Elefant træfigur er designet af Gunnar Flørning og udskåret i røget eg.

Elefanten er godt dansk design fra 1961 og relanceret af designvirksomheden Lucie Kaas i tæt samarbejde med Gunnar Flørning.

Indløs din gavekode til at vælge Flørning Elefanten, der er 11cm i højden, som din gave!

I 1961 indgik Gunnar flørning et samarbejde med Harry Vedø om at skabe en ny figur. Det blev til en lille elefant, som med sit tidsløse design henrykker gammel som ung. Gunnar Flørning designede flere ting i træ.

Danske Lucie Kaas blev grundlagt i 2012 med en vision om at nytænke klassiske designartikler.

Entreen på designscenen skete med en række relanceringer af skandinavisk design fra 50, 60 og 70’erne, og er siden blevet til et stadig voksende sortiment af designobjekter til boligen indeholdende både nytænkning af gamle klassikere samt helt nye design skabt i samarbejde med unge design talenter.

Fælles for alle kollektioner er en klar reference til skandinavisk designtradition, og med et fokus på både nytænkning og godt håndvrk, der gør hver kollektion moderne og langtidsholdbar.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK