Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hammershøi vase, 25cm HVID - Kähler

Kählers nye vase designet af Hans-Christian Bauer, er en nyfortolkning af Svend Hammershøis værker fra 1900-tallet.

Vasen har et moderne nordisk udtryk.

Den elegante Hammershøi-vase fra Kähler er designet af Hans-Christian Bauer, der har fortolket og givet nyt liv til Svend Hammershøis gamle værker.

Du kan indløse din gavekode og få denne moderne vase, i farven hvid og 25 cm høj.

Vasen har et stilrent look, der passer elegant ind i alle hjemmets rum. Sæt en buket af friske, farverige blomster i vasen og få en enestående og harmonisk designoplevelse. 

Svend Hammershøi var tilknyttet Kählers værksted i starten af 1900-tallet og var en af værkstedets dygtigste og mest produktive kunstnere. Han blev især kendt for sine voluminøse vaser med tydelige riller, dengang i terrakotta.

Hans-Christian Bauer er en norskfødt industriel designer. Han stræber efter at forene varmen og det unikke i keramikken med et rationelt moderne formsprog og en god brugsværdi. Hans-Christian Bauer er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskoles designlinje i 2010 og har siden blandt andet arbejdet med egne projekter inden for produkt- og møbeldesign.

Hammershøi-stellet er resultatet af et helt nyt samarbejde mellem designeren Hans-Christian Bauer og Kähler.

Om sit arbejde med Hammershøi-stellet siger han: "Det har været virkelig spændende at arbejde med Hammershøis gamle mønstre og teknikker. Hammershøi var en foregangsmand på mange områder, og jeg har så taget fat i hans forskellige udtryk og sat dem sammen på kryds og tværs. Hvis jeg gik i stå i processen med stellet, gik jeg tilbage og kiggede på hans værker, som kunne give mig ny inspiration".

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK