Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

HK kande 1,9 L - GEORG JENSEN

Meget flot kande fremstillet i blankt poleret stål, designet af Henning Koppel. Kanden, som er et design-ikon kan rumme 1,9 ltr væske eller blot vise sig frem i køkkenet...

MASTERPIECE-serien skal ses som en en hyldest til Georg Jensen selv. Introduceret i 2008 for at falde sammen med mesterdesigneren Henning Koppels 90 års fødselsdag, genanvender man gennem MASTERPIECES Georg Jensens originale korpusdele i sølv. Af alle designere, der har arbejdet med Georg Jensen gennem årene, var Henning Koppel blandt de mest anerkendte. Hans designs spillede en vigtig og indflydelsesrig rolle i Georg Jensens varemærke, især i anden halvdel af det 20. århundrede. Designeren havde erfaring som skulptør, før han skiftede fokus til smykker, korpusdele og bestik. Kanden er en af de mest berømte dele og blev første gang formet i 1952. Den er diskret men sanselig, med et elegant forlænget håndtag og en fremhævet tud. Georg Jensen startede med at være sølvmed; denne kollektion er en moderne fortolkning af arven efter fremragende håndværk som går tilbage til begyndelsen. Design år: 1952, 2008 Materialer: Poleret stål Mål: H: 335 mm, W: 155 mm, D: 120 mm

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK