Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Mussel MEGA etagere - ROYAL COPENHAGEN

Mega Musselmalet etagere i blå er i 3 etager, med en diameter på henholdsvis 17cm, 22cm og 27 cm. Etageren er en NY klassiker, som er skabt ud fra en gammel.

Etageren fra Royal Copenhagen, med det dekorative musselmalede mønster, er lige så aktuelt i dag som første gang i 1775. Det var den visionære designer Karen Kjældgård-Larsen, som i år 2000 gav det velkendte gamle mønster et helt nyt udtryk ved at forstørre udvalgte detaljer af dekorationen, hvilket gjorde Musselmalet Mega serien til en øjeblikkelig succes. Både dengang og nu er stellet håndmalet, for kun på den måde bevarer dekorationen sit livlige og kraftfulde udtryk.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK