Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vægur 21cm - Arrne Jacobsen

Vælg Arne Jacobsens klassiske, men nutidig moderne vægur med din gavekode! Væguret Bankers blev oprindeligt designet af Arne Jacobsen til Nationalbanken

Dette smukke Bankers vægur i Arne Jacobsens design er fremstillet i aluminium og mineralsk glas og har en diameter på 21 cm.

Bankers væguret blev designet til Danmarks Nationalbank og hænger blandt andet i forhallen. Den danske og internationalt anerkendte arkitekt Arne Jacobsen tegnede oprindeligt tre vægure til tre markante bygninger i Danmark. Roman til Århus Rådhus (1942), City Hall til Rødovre Rådhus (1956) og Bankers til Danmarks Nationalbank (1971). De unikke ure er nu blevet genskabt fuldstændig tro mod originaltegningerne.

Arne Jacobsen havde for vane at totaldesigne alt – fra selve byg-ningerne til inventar, møbler m.m. Tilsammen udgør de tre ure derfor et interessant designsnit gennem modernismen, som Arne Jacobsen gav den udtryk gennem 30 år.

For at sikre at urene blev genskabt i fuld overensstemmelse og loyalitet med Arne Jacobsens stil og ånd, indledte Rosendahl et nært samarbejde med arkitekt og designer Teit Weylandt, der gennem mange år var leder af produktudviklingsafdelingen på Arne Jacobsens tegnestue i København og senere hos Dissing og Weitling.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Lignende tilbud

Få hjælp

    OK