Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få 10% rabat på alle behandlinger hos EuroEyes

En øjenlaser- eller linseoperation vil forbedre dit syn for resten af livet. Udgiften til operationen tjener sig hjem i form af besparelser på briller, linser og væsker. Som medlem af Det Faglige Hus får du tilmed 10% rabat på behandlingen. 

Slip for briller og kontaktlinser

En laseroperation hos EuroEyes kan hjælpe stort set alle, der har problemer med synet. Uanset om du i forvejen bruger briller eller kontaktlinser, eller du først for nylig har oplevet problemer med synet, vil en øjenbehandling hos EuroEyes kunne give dig dit skarpe syn tilbage.

EuroEyes er Europas førende kæde af øjenklinikker, og de tilbyder øjenlaser- og linseoperationer af meget høj kvalitet. Deres dygtige øjenkirurger behandler dine øjne ud fra de nyeste og mest innovative metoder til øjenkirurgi, og deres behandlinger kan afhjælpe alle typer og kombinationer af synsfejl.

Et sikkert alternativ til briller og kontaktlinser

Det kan føles som et stort skridt at få opereret sine øjne. Hos EuroEyes lægger de stor vægt på at informere dig grundigt om den behandling, du skal gennemgå. Alle indgreb bliver hos EuroEyes udført af meget erfarne øjenkirurger, der gennemfører mindst 1.000 operationer om året. Det er din garanti for en sikker behandling.

På EuroEyes hjemmeside kan du læse mere om de typiske synsfejl: Nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn Her kan du også læse om deres behandlingsmetoder og erfarne øjenkirurger.

Om EuroEyes

EuroEyes er Europas førende kæde af klinikker inden for øjenlaser- og linseoperationer. EuroEyes har 23 øjenklinikker i Danmark, Tyskland og Kina, og gennem de seneste 20 år har de udført mere end 300.000 øjenbehandlinger til afhjælpning af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær.

Gratis informationsaften og forundersøgelse

Kom til en gratis informationsaften og få indblik i de behandlinger, som EuroEyes tilbyder. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål fra en af deres kompetente øjenkirurger. Se oversigt over planlagte informationsaftener.

Du har også mulighed for at få en gratis og helt uforpligtende forundersøgelse hos EuroEyes. De måler på forskellige parametre på dine øjne og fortæller om dine muligheder for behandling. Bestil forundersøgelse her

Hvordan får jeg rabat?

Forud for selve behandlingen skal du oplyse, at du er medlem i Det Faglige Hus. Medbring en kopi af din seneste kontingentopkrævning som dokumentation for dit medlemskab. EuroEyes fratrækker rabatten på din endelige regning.