Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få en komplet brille til kun 995 kr. - spar 50%

Køb en brille af mærket Battatura til 995 kr. med enkeltstyrkeglas og 2.495 kr. for en brille med flerstyrkeglas – besparelse på 50% i forhold til normalprisen. Du kan også købe andre briller med enkeltstyrke og få 995 kr. i rabat eller en brille med flerstyrkeglas og få 2.495 kr. i rabat. 

Frederiksberg Optik - brillebutikken for de kræsne

Frederiksberg Optik er en privatejet butik, som ikke er medlem af de store kæder. De sætter en stor ære i at yde udsøgt og personlig service, hvor der er tid til den enkelte og hvor de sammen med dig finder den bedste brilleløsning. En synsprøve hos Frederiksberg Optik tager gerne 45 minutter, da grundighed er vigtigt. 

Frederiksberg Optik har også en afdeling for sportsoptik, hvor de er specialiserede i at lave skræddersyede sportsbriller til alle sportsgrene.

Læs mere om Frederiksberg Optik på frboptik.dk

Bestilling

For at gøre brug af tilbuddet, skal du booke en tid til en synsprøve på tlf. 7044 4090 eller mail info@frboptik.dk. Du kan også besøge butikken på Gammel Kongevej 92, 1850 Frederiksberg C.  

For at opnå rabatten skal du huske at oplyse, at du er medlem af Det Faglige Hus. Tilbuddet udløber den 31. december 2019.