Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få 20% rabat på kosttilskud og naturlægemidler i Mezinas webshop

I Mezinas webshop finder du helsekost, kosttilskud og naturlægemidler af højeste kvalitet.

Mezina er en af Danmarks største helsekostleverandører og har i over 30 år leveret helsekost, kosttilskud og naturlægemidler til danskerne. Mezina har ikke branchens bredeste sortiment – til gengæld garanteres kunder, at alle Mezinas produkter altid lever op til de højeste krav om kvalitet og virkning.

I webshoppen finder du bl.a. populære produkter som:

  • Floradix® Kräuterblut® jerntilskud – naturlig energi til din hverdag

  • Free Flex serien – kosttilskud til ømme og stive led

  • Bach RESCUE® serien – nødhjælpsremediet, der kan hjælpe i pressede situationer

  • Lunamino er et kosttilskud til dig, som døjer med at falde i søvn/søvnbesvær

På Mezina.dk får du altid:

  • Personlig vejledning og rådgivning af faguddannet personale

  • Hurtig levering – dag til dag levering

  • Fri fragt ved køb over 250 kr.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Mezinas faguddannede personale ved at ringe på tlf. 7518 1611 eller sende en mail på mail@mezina.com.

Vind en gavekurv fra Mezina til en værdi af 1.000 kr.

Deltag i konkurrencen om en skøn gavekurv med udvalgte Mezina produkter inkl. et gavekort på 400 kr. til Mezinas webshop - samlet værdi 1.000 kr.

Gavekurven indeholder 4 af Mezinas mest populære produkter; Ènaxin Mikstur – for energi og overskud i hverdagen, Floradix Kräuterblut – mindsker træthed og udmattelse. Salus Magnesium – flydende magnesium der bidrager til en normal muskelfunktion, Free Flex Gel mod akut ømhed i led og muskler, samt et gavekort til Mezinas webshop på 400 kr. Alt sammen pakket i en flot kurv, og leveret direkte til vinderen.

Deltag i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om denne lækre gavekurv med Mezina produkter + et gavekort til Mezinas webshop, skal du svare på nedenstående inden den 19. februar 2019. Den heldige vinder får direkte besked den 20. februar 2019. 

Hvor meget rabat får du hos Mezina?
Vælg:Formularen sendes via en sikker forbindelse

**Hvis du takker ja til at modtage nyhedsbrev fra Mezina, sender vi dine oplysninger om navn og mailadresse videre til Mezina A/S. De oplysninger vi har registreret om dig, bliver slettet den 1. marts 2019. Læs Mezinas information om brug af dine oplysninger

Sådan bestiller du i Mezinas webshop

Gå ind på mezina.dk. Læg dine favoritprodukter i kurven og indtast rabatkoden DFH20 ved betaling.

Få hjælp

OK