Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Bodynordic

Skønne danske skønhedsprodukter til lave priser

BODYNORDIC er en nylanceret webshop med masser af lækre skønhedsprodukter i høj kvalitet og til bemærkelsesværdigt lave priser.

Produktserierne dækker dit behov for skønhedspleje fra top til tå året rundt og er så hudvenlige, at de passer til de fleste hudtyper.

BODYNORDIC er dansk udviklet skønhed direkte fra dansk producent til den kvalitets- og prisbevidste forbruger uden fordyrende mellemled, derfor finder du i vores webshop lækre produkter til priser fra kun 19 kr.

Få et lækkert magasin

Det store sortiment præsenteres i et lækkert magasin med både tips og ideer og ikke mindst et godt overblik over det store udvalg.

Læs det seneste magasin.

Vi sender også gerne magasinerne direkte til dig og dine kollegaer. Send os en mail på info@bodynordic.dk med firmanavn og adresse, samt det ønskede antal magasiner. 

 

FÅ 10% på BODYNORDIC's produkter

Som medlem af Det Faglige Hus får du 10% rabat på de i forvejen lave priser hos BODYNORDIC. Anvend rabatkoden DFH2014 når du bestiller.

Obs! Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller fragt.

Få hjælp

    OK