Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Særtilbud i efteråret hos Brundtland Golfcenter

Sort Sol-tur i marsken

Book et naturrigt ophold hos Brundtland Golfcenter og oplev det fantastiske fænomen Sort Sol. Tilbudspris for 2 personer 1.895 kr. med overnatning, frokost, picnikurv og billetter til Sort Sol. Læs mere om Sort Sol-Pakken.

Rabat på greenfee hos Brundtland Golfcenter

Spil golf i naturskønne omgivelser på et flot og velplejet anlæg. Et af Syd- og Sønderjyllands bedste golfanlæg. 

Spar op til 44% på greenfee hos Brundtland Golfcenter. Normalpris 400 kr., du sparer derfor spar 175 kr. Brundtland Golfcenter tilbyder alle medlemmer i Det Faglige Hus en 18 hullers bane, som er en meget spændende oplevelse ud over det sædvanlige. Afvekslende natur med søer og naturlig hindringer i skovområde.

Desuden har de nok Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play bane. Ligeledes har de en attraktiv Golf-shop og efter spillet, er du velkommen til at nyde en lækker menu i deres café.

Brundtland Golfcenter tilbyder også overnatning. Deres hotellejligheder har en beliggenhed midt i de naturskønne omgivelser med den smukke, velholdte golfbane lige uden for vinduet. Alt i alt et lækkert ferieophold med golf.

De glæder sig til at byde medlemmer af Det Faglige Hus velkommen.

Booking

Book på telefon 7383 1600 - oplys ved bookning koden ”Det Faglige Hus”.

Pris
Din pris på Greenfee - prisen er 225 kr. både weekend og hverdage. 

Du skal være medlem i Det Faglige Hus for at gøre brug af tilbuddet, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabataftaler. Læs mere om tilbuddet her.

Adresse
Brundtland Golfcenter
Brundtland Allé 3 – DK-6520 Toftlund – Tlf. 7383 1600
info@brundtlandgolfcenter.dkwww.brundtlandgolfcenter.dk 

Få hjælp

    OK