Få 20% rabat hos Bunkermuseum Hanstholm

Bunkermuseum Hanstholm er en enestående museumsbunker på 2.500 m2 af oprindeligt udseende, hvor du fx kan gå i Olsen Bandens fodspor fra filmen 'Olsen Banden i Jylland' og køre med det gamle ammunitionstog gennem nogle af de store bunkere.

På Bunkermuseum Hanstholm kommer du tæt på 2. Verdenskrig i den stærkeste tyske fæstning i Danmark. Museets enorme bunker var hjem for 90 tyske soldater, men rummede også en af de enorme 38 cm-kanoner. Flere af bunkerens rum er ført tilbage til deres oprindelige udseende, så man kan fornemme, hvordan soldaterne levede. I andre rum findes spændende særudstillinger – fx om 38 cm-kanoner, Olsen-Banden i Jylland eller slagskibet ”Bismarck”.

I museets moderne udstillingsbygning, Dokumentationscentret, er der spændende udstillinger om de mennesker, som levede i og omkring bunkerne samt om de våben, der blev brugt i ”Atlantvoldens” bunkere.

Museet ligger placeret i noget af Danmarks smukkeste natur på kanten af Vesterhavet og Nationalpark Thy. Hele sommeren kan man køre med det gamle ammunitionstog, som kører gennem nogle af de store bunkere.

Læs mere om Bunkermuseum Hanstholm

Du får 20% rabat på billetter

Når du er medlem i Det Faglige Hus, får du 20% rabat på billetter - priser fra 56 kr.

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 20% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 20% i billetsalget hos Bunkermuseum Hanstholm.