Få 20% rabat på Kystcentret Thyborøn

På kystcentret ved Thyborøn bliver naturkræfterne til at lege med. Kystcentret tilbyder ikke mindre end 5.000 m2 fyldt med spændende aktiviteter, både inden- og udendørs. Udstillingen har temaet "Sand, vand og forstand". Se, hvilke kræfter der er med til at forme den jyske vestkyst, og hvordan man forsøger at beskytte kysten mod havets, til tider, destruktive kræfter.

Bliv en del af naturen

Skab bølger og strømme og forstå, hvilke teorier der ligger bag. Besøg deres krybdyrs zoo og mød dyrene, der er typiske for den vestjyske natur. Besøg bunkerne og hør historien om den danske spion, kendt under navnet "Skildpaddespionen".

Kan du bygge et dige, der holder? Kan du sejle i havn uden at gå på grund? Er det altid klogt at gå mod strømmen? Hvor mange meter skal vandet stige i Danmark, før kælderen bliver våd? Alt det kan du få svar på, når du og familien besøger Kystcentret Thyborøn. 

Se mere info om Kystcentret Thyborøn

Du får 20% rabat

Når du er medlem i Det Faglige Hus, får du 20% rabat på billetter. Priser fra 79 kr. 

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 20% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 20% i billetsalget hos Kystcentret Thyborøn.