Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vind eksklusive billetter til Lukas Graham

Vi giver dig en unik mulighed for at opleve Lukas Graham i Jyske Bank Boxen søndag den 3. februar 2019 kl. 20.00.

Bandet Lukas Graham giver kun 4 koncerter på deres tour i Danmark, og allerede nu er der næsten udsolgt. Vi udlodder 2 stk. Hot Tickets, der giver dig de bedste pladser - værdi 1.900 kr. 

Unik oplevelse for dig og din ven

Den heldige vinder kan sammen med en ven glæde sig til at opleve det danske succesband live og skråle med på hit efter hit som 'Mama Said', 'Happy Home', 'Drunk in the Morning', 'You're Not There' og '7 Years'. 

Fredag den 7. september sendte Lukas Graham singlen ’Love Someone’ på gaden og annoncerede samtidig, at et nyt album kommer i midten af oktober. Du kan derfor glæde dig til en koncert, hvor alle de store hits bliver fyret af, og du kommer til at opleve de nye sange fra det nye '3 (The Purple Album)’. 

Deltag i konkurrencen

Svar på spørgsmålet inden den 20. januar 2019, så er du med i konkurrencen. Den heldige vinder får direkte besked den 21. januar 2019.

Er Lukas Graham et dansk band?
Vælg svar


Formularen sendes via en sikker forbindelse

Vil du deltage i flere fede konkurrencer?

Følg Det Faglige Hus på Facebook, så er du sikker på at få information om alle de konkurrencer, vi laver til vores medlemmer.

Følg Det Faglige Hus på Facebook

Få hjælp

OK