Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

BABYHOME

Hos BABYHOME får du 10% rabat på alle varer (også nedsatte) på www.babyhome.dk og i butikken i Esbjerg, når du er medlem i Det Faglige Hus.

Tilbud fra den 15. marts - 15. april

Fra den 15. marts til den 15. april får du 15% rabat på alt i webshoppen og i butikken. Du skal blot benytte rabatkoden faglig15.

BABYHOME har et stort udvalg af basis baby- og børnetøj, udstyr og legetøj. De har altid gode tilbud og tilmelder du dig BABYHOMEs nyhedsbrev, modtager du jævnlig specialtilbud og rabatter(rabatkoderne kan ikke kombineres med rabatten fra Det Faglige Hus).

BABYHOME fører mærker som MaMaMeMo, KIDS by FRIIS, PlayTray, JOHA, Sebra, Smallstuff, Carriwell og mange mange flere. Derudover har de babyudstyr som barnevogne, autostole, pusleborde og meget mere.

BABYHOME er en selvstændig butik som er konkurrencedygtig på prisen, og de sikrer dig en god service.

Priser på fragt

Hos BABYHOME.dk er prisen for fragt med levering i Danmark i en GLS pakkeshop 39kr eller direkte på din adresse for 49kr. Køber du for over 499 kr. sendes din pakke fragtfrit.

 

 

Bestilling

Shop i webshoppen på www.babyhome.dk, husk at skrive "det faglige hus" i rabatkode-feltet. Når du har tastet koden fratrækkes rabatten på 10%.

Besøger du butikken i Esbjerg, skal du blot oplyse at du er medlem i Det Faglige Hus.  

Shop med rabat på 15% ml. den 15. marts og den 15. april

Hvis du benytter webshoppen i perioden den 15. marts til den 15. april skal du benytte rabatkoden "faglig15". Når du har tastet koden i rabatkode-feltet vil du automatisk opnå rabatten på 15%.

Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Spørgsmål og svar

Kontakt BABYHOME, hvis der opstår spørgsmål på e-mail: kontakt@babyhome.dk eller tlf. 7517 1116.

Få hjælp

    OK