Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

BABYHOME

Hos BABYHOME får du 10% rabat på alle varer (også nedsatte) på www.babyhome.dk og i butikken i Esbjerg, når du er medlem i Det Faglige Hus.

BABYHOME har et stort udvalg af basis baby- og børnetøj, udstyr og legetøj. Vi har altid gode tilbud og tilmelder du dig BABYHOMEs nyhedsbrev, modtager du jævnligt specialtilbud og rabatter (rabatkoderne kan IKKE kombineres).

BABYHOME fører mærker som MaMaMeMo, KIDS by FRIIS, PlayTray, JOHA, Sebra, Smallstuff, Carriwell og mange mange flere. Derudover har de babyudstyr som barnevogne, autostole, pusleborde og meget mere.

BABYHOME er en selvstændig butik som er konkurrencedygtig på prisen, og de sikrer dig en god service.

De glæder sig til at handle med dig.

 

Bestilling

Besøg butikken i Esbjerg og få 10% på alle varer. Du skal blot oplyse, at du er medlem i Det Faglige Hus og dit navn, så giver vi rabatten.

Du kan også bestille via vores hjemmeside www.BABYHOME.dk. Du lægger blot de varer i indkøbskurven, som du ønsker og skriver "det faglige hus" i rabatkode-feltet, når du har sammensat din ordre, så trækker systemet automatisk de 10% fra din faktura.

Hos BABYHOME.dk er prisen for fragt med levering i Danmark i en GLS pakkeshop 39kr eller direkte på din adresse for 49kr, køber du for over 499 kr. sender vi din pakke fragtfrit.

Tilbuddet kan IKKE kombineres med andre rabataftaler.

God shopping - og kontakt gerne BABYHOME, hvis der opstår spørgsmål på e-mail: kontakt@babyhome.dk eller tlf. 7517 1116.

Få hjælp

    OK