Spar 10% på alt tilbehør fra Trendhim

Trendhim.dk har alt, hvad en mand kan tænke sig indenfor accessories og tilbehør. Til og med får du hele 10% rabat, når du er medlem i Det Faglige Hus. På Trendhim.dk finder du alt fra uret til konfirmanden til manchetknapperne til dit bryllup. Trendhim har lige nu 3000 varer online fordelt på et utal af kategorier. Fx slipsenåle, kortholdere, solbriller, ringe, bælter, og meget meget mere.

Udover Trendhims eget mærke forhandler Trendhim et bredt udvalg af mærker som fx Daniels Wellington, Casio m.m. Hvis du ikke kan finde noget at give manden, der har alt, er der god  hjælp at hente.

Telefonen er åben alle hverdage fra 9:00 til 17:00 hvor de sidder klar til at hjælpe. Trendhim.dk har desuden gratis fragt og kunderservice i topklasse. Du får bl.a. min. 30 dages fuld returret, uanset årsag.

Bestilling

Klik på nedenstående link og tilføj de ønskede produkter til kurven. Rabatten vil automatisk blive fratrukket i indkøbskurven.

Gå til Trendhim.dk og shop med 10 % rabat

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her. 

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere