Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få 35% rabat hos Andersen Furniture

Med passion og i tidens ånd designer Andersen Furniture møbler og accessories til indretning af det moderne hjem. Andersen Furniture har i mere end 100 år, fremstillet designprodukter, med fokus på nysgerrighed og innovation. Både møbel- og accessories kollektionen omfatter en række produkter med særpræg, flotte detaljer og et rent skandinavisk udtryk.

Spar 35%

Når du handler i Andersen Furnitures webshop får du 35% rabat på alle produkter.

Godt håndværk og høj kvalitet

Når du vælger produkter fra Andersen Furniture får du møbler og interiør, som holder i både kvalitet og design. Produkterne er fremstillet i lækre materialer og der anvendes i stor udstrækning egetræ. Eksempelvis er alle typer af skære- og serveringsbræt fra Andersen Furniture i ubehandlet massivt eg. Egetræ har et højt indhold af garvesyre, hvilket gør det antibakterielt og det er derfor meget velegnet til brug i forbindelse med fødevarer. 

Produktudvalget fra Andersen Furniture byder bl.a. på borde, stole, opbevaringsmøbler, serverings- og skærebræt, hylder, bakker, træfigurer, lysestager, spejle og meget mere - produkter med et design, som er med til at skabe individuelle hjem. 

Bestilling

For at få 35% rabat på dine køb hos Andersen Furniture, skal du indtaste rabatkoden DFHMED35, når du har lagt dine varer i indkøbskurven.

Shop på andersen-furniture.dk